You are here: Home » decât despre mine şi ale mele » nu ma laud des, dar cand o fac, chiar am cu ce! :)

nu ma laud des, dar cand o fac, chiar am cu ce! :)

1 iulie, 2014 | Leave a comment(5) Go to comments

am castigat #bloggersopen14 (feminin)!!!

cupaacum ca am terminat cu lauda, sa va povestesc. stimabilii toma nicolau  si andra nicula (tovarasa cu care am disputat finala) au pus de-un turneu de tenis pentru bloggeri, turneu ce nu s-a jucat numai pe facebook, cum ati crede. :)) impreuna cu cei de la gm tennis, orange si samsung ne-au scos 2 zile din casa, ne-au pus rachete de tenis in mana si ne-au lasat liberi pe zgura.

cupa 2
turneul a inceput cu un meci demonstrativ intre julien ducarroz (chief commercial officer orange romania)/cornel ilie (vunk) si vlad eftenie/gabi moraru (fost tenismen, owner gm tennis) si a fost castigat de prima pereche dupa un set care s-a terminat cu 7-5 la tiebreak.

samsung galaxy k zoom a fost smartphone-ul oficial al competitiei. patru dispozitive au fost disponibile pentru testing de-a lungul celor doua zile, alte doua ne-au fost oferite ca premii, noua, campionilor: radu restivan si a voastra, eu.

cupa 3
daca sunteti curiosi de rezultate detaliate, gasiti la toma tot ce va intereseaza. iar infograficul de mai jos tot de la dansul provine. :)

Bloggers open 2014 36

jucători | Create

Infographics

  1. Radu Restivan - tenis, ciclism, alergare - pingback on 1 iulie, 2014 at 18:16
  2. Bravooo! Meriti din plin!! :)

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>