You are here: Home » bucatarim » decât despre mine şi ale mele » recomand cu drag » clanul taiteilor familisti sustine… taiteii familisti!

clanul taiteilor familisti sustine… taiteii familisti!

11 iulie, 2013 | Leave a comment(11) Go to comments

am jurat pe macaroana sa apar cu http-ul onoarea acestui clan, sa ma fac frate de url cu ceilalti membri ai clanului si sa lupt pana la caderea serverului pentru ca taiteii sa izbandeasca. sa curga sos! nu radeti, jur c-asa a fost! nu-i rost de intelegere cu the sos boss, acum nici inapoi nu pot da, ma poate gasi si-n gaura de sarpe de cand cu foursquare.

abilitatile mele de a  rasuci diverse fainoase si de a le combina cu numeroase sosuri mi-au adus rapid ascensiune in clan, astfel ma adresez voua din postura de consigliera a clanului!

sa curga sos, capisci?

avem foarte putin timp la dispozitie sa devenim cel mai fain, cel mai mare, cel mai bun, cel mai taiteloso-familisto clan; nu-mi ramane decat sa va-ndemn sa aderati la clanul nostru, clanul taiteilor familisti. adeziunile se depun in aplicatia concurs, also known as razboiul clanurilor, alimentat de pastele hutton. pe scurt, sa executati urmatoarele:

a) accesarea paginii https://www.facebook.com/PasteHutton si like-uirea ei pentru a putea accesa aplicatia – concurs (‘razboiul clanurilor’)
b) aderarea la unul dintre cele 5 clanuri:
lasagne asasine
penne glorioase
spaghete onorabile
taitei familisti
fusili furioase
c) pregatirea pastelor proprii ‘clanului’ din care fac parte, imortalizarea felului gatit si incarcarea fotografiei in aplicatia dedicata concursului. de aici incolo, sa curga sos!

nu uitati nici de reguli, nu-i chiar ca-n curtea scolii: fotografia tre’ sa fie originala, felul de mancare gatit sa fie vizibil (focalizare pe farfurie sau masa in ansamblu, familia la masa, etc), felul gatit sa fie in mod obligatoriu unul dintre tipurile de paste participante in concurs: spaghete, fusili, lasagne, taitei, penne, fotografia sa aiba titlu cu o scurta descriere in care sa se mentioneze explicit tipul de paste cu care s-a gatit reteta, participantul sa fi dat like paginii de facebook Hutton, participantul sa fie inscris cu datele cerute prin regulament pentru identificare. hai ca nu-i complicat. sa curga sos!

votarea se va realiza luand in considerare numarul de like-uri al fotografiilor. primele 16 fotografii cu cel mai mare numar de like-uri cumulate in perioada desfasurarii concursului, vor fi desemnate castigatoarele premiilor puse in joc. ceva legat de sicilia, nasul, paste. vedeti voi mai multe. anuntati toti membrii clanurilor voastre si haideti cu totii in clanul nostru, al taiteilor familistisa curga sos!

 

Leave a comment ?

11 Comments.

  1. Stiri si evenimente din Transilvania - romanticu.org - pingback on 11 iulie, 2013 at 22:23
  2. Imi confirmi faptul ca am luat o decizie buna sa te numesc Consigliera. Clanul te va onora cum se cuvine.

  3. the italian job « Alexandra Blaş - pingback on 18 iulie, 2013 at 12:43
  4. exclusiv, la mana a doua « Alexandra Blaş - pingback on 18 iulie, 2013 at 13:40
  5. let’s share noodles with… | Hai la teatru - pingback on 21 iulie, 2013 at 14:00
  6. Clanul Taiteilor Familisti si Spanac - Razvan Bucur - pingback on 21 iulie, 2013 at 20:37
  7. Glume de taietei - pingback on 22 iulie, 2013 at 21:36

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>